Opstaldning

/Opstaldning
Opstaldning 2019-09-20T13:12:42+02:00

Hestene på Højbo ranch er hovedsageligt i løsdrift, da det er vores opfattelse, at det er her hestene trives bedst. Vi har valgt at have hestene i løsdrift for at hestene kan leve så naturligt som muligt og have mulighed for at lave deres naturlige hierarki i hver deres flok, ca 7-10 heste pr. løsdrift.
Vi har 3 flokke, foruden vores egen – 1 ren hoppeflok, 1 ren vallakflok og 1 blandet. Som det ses på det midterste billede, har de, via 2 ind-/udgange pr. flok, mulighed for at gå indenfor. Det er også her de bliver håndteret 2 x dagligt ved fodring med wrap og kerne. Hestene har adgang til stråfoder 24/7/365.
Generelt tilbyder vi kun fuldpas her på Højbo Ranch. Vil du have din hest i boks, sørger vi for det hele og din hest kommer på fold enten alene eller sammen med de andre boksheste.
De kommer alle på døgnfold om sommeren, hvor de bliver i de flokke de er i . De har adgang til både græs og stråfoder.
Ridehuset er 20 x 50 m og vores udendørsbane er 35 x 70 m. I ridehuset må hestene godt være løse.
Vi har lidt springmateriale til rådighed. Løsspring er en mulighed.
Der er vaskeplads ved striglepladsen.
Løsdrift, strigleplads og ridehus er under sammen tag.
Udover en hyggekrog ved striglepladsen, har vi en rytterstue med køkken, toilet, borde og stole til 22 personer. I køkkenet er der ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og køleskab.
Vallø Skov ligger lige i baghaven. Der er ca 49 km ridesti.
Frit valg af underviser.
Løsdrift koster 2500 kr. pr. mdr.
Boks koster 2700 kr. pr. mdr.
Der er 1 måneds depositum ved indflytning.
Højbo Ranch er ikke kun for westernryttere. Alle er velkomne og uanset hvad vi hver især vælger at lave med vores heste, er vi åbne for at lære af hinanden, hjælpe hinanden og hygge os sammen.