Event

/Event
Event 2017-10-03T12:14:57+02:00

Polterabend – En polterabend skal være noget særligt. Højbo Ranch kan danne den perfekte kulisse for både gom og brud. Dagens hovedperson bliver klædt ud i western-udstyr og kommer ud at ride på en westernhest. Fra hesteryggen kan lasso og pisk prøves i praksis. Det er også en mulighed for den vordende brud eller gom at drive kvæg fra hesten. Gæsterne kan også deltage i aktiviteterne. Kontakt Karsten på Højbo Ranch (40451904)  for at  planlægge en total  skræddersyet  dag, som både passer til temperament og pengepung.

Af sikkerhedsmæssige årsager må der ikke indtages alkohol inden eller under arrangementet.

Ridelejr – Højbo Ranch inviterer ryttere med egen hest på ridelejr. Turen går ud i terrænet med stop ved en avanceret udendørs trailbane. Men også skoven og stranden er yndede udflugtsmål, når rytterne stiger til hest og rider ud i landskabet med oppakning til en overnatning under åben himmel. På turen er der konkurrencer, og aftenen sluttes af ved bålet.

Ranch Team Challenge.dk (RTC.dk)
RTC er en konkurrence, som startede i Sverige. Vi syntes at det var en rigtig god idé, så vi fik lov af Svenskerne til at bruge deres koncept i danmark. Den 20-21 Juni 2015, løb vores første RTC stævne af stablen, og det var en rigtig god dag. Vi havde de bedste speakere, dommere og mange frivillige hjælpere. Det foregår i teams af 3 ryttere på hvert hold. De skal igennem 6 forskellige dicipliner  på tid, men det gælder om at vise flot og overvejet ridning og samarbejde. Vi har bla en udendørs Trail bane med bakker og spring og vandgrav.Det var en god weekend og vi gør det hvert år fremover. Næste år bliver det d 17.-18. juni 2017.

Se også : www.ranchteamchallenge.dk

O